10. kesäkuuta 2011

Kiukuttelua ilmassa

En tiedä pitäisikö nuo Minnin parin viime päivä kiukuttelut laittaa helteiden piikkiin, vai pelkästään vain tyytymättömyyteen jotain asiaa kohtaan.. Parina edellisenä päivänä eivät omat lelut ja leikit ole kelvanneet, ja heti jos ei huomiota saa minulta alkaa kiukkuaminen. Tällöin kaikki 'kielletyn' tekeminen alkaa kiinnostamaan... Kuten pleikkariohjaimen ja kaukosäätimien havittelu.. :D Jokaisella linnun omistajalla on omat keinonsa 'harhauttaa' lintua lopettamaan tällainen 'ei toivottu tekeminen'.

Itse yleensä kiellän Minni sanomalla yksinkertaisesti 'lopeta', sen enempää ääntä korottamatta. Tämä saa melkein aina tekemisen loppumaan, mutta ei aikaakaan kun alkaa taas pahanteko kiinnostamaan :D Tässä vaiheessa olenkin sitten jo tarjonnut neidille jotain muuta mielekästä tekemistä, jos sellaista vain keksii mikä Minnille kelpaa. Jos ei muuta niin on käyty hakemassa häkistä vauhtia 10min 'jäähyn' kautta. Viimeistään se on tepsinyt.


-->



Mutta edelleen, niinkuin äsken mainitsin, jokaisella on oma näkemyksensä siitä miten kyseinen toiminta pitäisi lopettaa ja en täällä mitenkään omaa tapaani ylistä. Ihan vain sillä jos tätä sattuu jokunen linnun omistaja lukemaan niin ei kauheaa sotaa saada pystyyn ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti