22. marraskuuta 2013

Tyttöjen jorinat

Näinhän se tuntuu menevän, että silloin sattuu ja tapahtuu kaikista eniten kun ei itse ole paikalla. Näin kävi myös tänään. Itse olin pyörittämässä rattia töissä, kun neidit viettivät päivää keskenään kotosalla toisilleen höpötellen. Yleensä silloin kun itse olen kotona, ei Minni jostain syystä vaivaudu Satulle höpöttelemään, mutta kun en ole paikalla niin silloin  Minnin sanainen arkku yleensä raottuu myös Satulle.

Tällä kertaa luvassa oli taas sellaista tarinointia, että olisi pitänyt olla kamera asemissaan kuvaamassa Minniä, mutta kas kummaa, itse olin tosiaan töissä ja kamerakin oli matkassa. Satu laittoi minulle töihin viestiä siitä kuinka Minni on taas aivan pönttö. Ensin Minni oli tuumannut "Mietitään... mietitään", johon Satu oli vastannut kysymällä "Mitäs mietit?". Pikkuneiti oli tähän vastannut tomerasti "No sipsiä ja pizzaa... Kuulitko!?" En ollut alkuun uskoa viestin sisältöä vaan oli pakko varmistaa vielä että luinko oikein. Mutta näin vaan oli Minni tuumannut. Noh, tarina ei suinkaan lopu tähän, vaan jatkoa seurasi jo muutaman minuutin päästä, kun Minni alkoi painokkaasti ja venyttävästi vaatia "Juustoaaa".  Tähän Satu oli Minnille sanonut "Ei tipu ennen kuin syöt pähkinän". Tähän Minni oli miltei saman tien tuumannut vain että "Pähkinä... PASK**!"

Ja kaikki edellä mainitut Minnin sanomat sanat ovat opittuja sanoja, mutta jännäksi tässä asian tekee se, että jokainen näistä sanoista on yksittäin opittuja. Ja muutenkaan sanoja ei ole varta vasten opetettu, vaan Minni on poiminut kaiken vain siitä, mitä täällä asunnossa on puhuttu ja yhdistelee niitä sitten mielensä mukaan. Ensi kuussa tulee 3,5 vuotta siitä kun Minni saapui tähän talouteen nuorena ja pienenä harmaapapukaijan alkuna. Jutut alkavat olla nyt sitten tätä tasoa ja mietin vain, että minkälaista juttua mahtaa olla parinkymmenen vuoden päästä ;)

Pölypallo oikolukemassa tätä päivitystä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti