30. marraskuuta 2010

"Kilpailijan" ilmaantuminen reviirille

Kuten olen tuossa aikaisemminkin kirjoittanut, harmaapapukaijat ovat pääsääntöisesti 'yhden ihmisen lintuja'. Ja yleensä ne myös olettavat, että ne ovat ainoita myös tälle ihmiselle :-D Ja kuten arvata saattaa, kun näköpiiriin ilmaantuu kilpailija joka vie omistajan aikaa, ei mustasukkaisuudelta voida välttyä.

Pääasiassa tämä mustasukkaisuus ilmaantuu yleisenä kiukutteluna ja mielenosoituksena, eli ei minuakaan aivan samaan malliin totella. Neiti on myös enempi nokkansa kanssa heilumassa ja näykkimässä, muttas se loppuu lyhyeen kun huomaa että en siitä hätkähdä pahemmin.

Noh, mitenkäs sitten tämä 'kilpailija' kohdataan.. Itse näen linnun katseessa sen tutun salakavalan ilmeen kun tyttöystäväni lintua lähestyy. Toisinaan kädelle ottaminen onnistuu aivan ongelmitta mutta välillä taas ei sitten ollenkaan. Minni on nokka auki heti vastaanottamassa kilpailijansa kättä, joten ei tyttöystävänikään uskalla silloin kättä lähelle viedä. Välillä taas riittää että itse olen vieressä lintua 'komentamassa', mutta välillä taas ei kelpaa muu kuin minun käsi mille astua. Kerran on myös ollut sellainen tilanne että kun tyttöystäväni istu vieressäni, ja hänen kätensä oli olkapäälläni, niin Minni lenti ensin viereeni, siitä olkapäälle ja kävi suoraan tyttöystäväni käteen kiinni. Todennäköisesti Minni katsoi että käsi on liiankin paljon sen reviirillä ;-)

Ihan noin niin kuin 'tieteellisessä' mielessä, kiva seurata sivusta miten kaksi neitosta jotka ovat saman miehen perään, joutuvat yrittää elää sulassa sovussa keskenään :-D:-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti