24. marraskuuta 2010

Papukaijani ärsyttää minua

Ja otsikkohan ei tarkoita sitä että Minni niin yhtenään tekisi, mutta toisinaan lintu osaa aivan tahallaan ärsyttää minua. Tämä ilmenee muutamalla tavalla käytöksessä. Ja kaikki tämähän perustuu puhtaasti huomion hakemiseen. Tässä muutama..

Yksi tapa on se, että Minni käyttää nokkaansa ärsyttääkseen minua. Eli neiti saattaa vain lentää luokse ja ottaa nokalla kiinni korvasta, sormesta tai jostain muusta vastaavasta. Neiti ei kuitenkaan kovaa pure, vaan nipistää lähinnä. Ja heti kun se saa huomioni niin ollaan toosi tyytyväisiä. Tosin tässä huomion hakuisuudessa olen pyrkinyt olemaan huomioimatta neidin ettei aivan tavaksi sille tulisi.

Toinen tapa on sitten tämä niin kutsuttu pahan teko. Sillä neiti taas saa väkisin huomioni, enhän halua että johtoja, huonekaluja tms. hajoitetaan, joten pakko neiti on pahanteosta pois hakea.

Kolmas ja ehkä se kaikkein ärsyttävin tapa Minnillä on se, että se nokallaan rummuttaa akvaarioiden päällä olevia metalli kuorisia lamppuja. Rummutuksen jälkeen vielä yleensä tarkastetaan että kai nyt varmana huomasin tämän toiminnan. Laitetaas oheen hiukan filmin pätkää tästä musisoinnista.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti