8. lokakuuta 2010

Edelleen hiljaista häkissä

Vaikka tiedänkin että antibiootit eivät vaikuta vielä vajaassa vuorokaudessa eläimille sen nopeammin kuin ihmisillekkään, on oloni varmasti niin pitkään vaivautunut ennen kuin Minnin tila lähtee kääntymään parempaan. Toistaiseksi tilassa ei ole vielä tapahtunut juuri mitään :/ Lintu on edelleen uninen, sulat pörhöllään ja pääasiassa vain nukkuu. Ja eniten ehkä vaivaa että Minni on hiljaa!! Se oli ensimmäisiä merkkejä muutenkin siitä että kaikki ei ole kohdallaan koska tuolle neidille eikä tuolle lajille ole ollenkaan tavanomaista olla aivan ääneti.

Tosiaan, keskustelin asiasta papukaijoihin ja lintuihin erikoistuneen eläinlääkärin kanssa, ja eläinlääkäri tuli kertomani perusteella siihen tulokseen että kyseessä on tulehdustila. Joko kuputulehdus tai sitten tulehdus muualla suolistossa.
Lääkkeeksi tähän vaivaan lääkäri soitti reseptin apteekkiin, Amovet Vet:iä 0.7ml kahdesti päivässä, viiden päivän ajan. Kyseinen antibiootti on yleisantibiootti mitä annetaan pääasiassa koirille, kissoille ja muille isommille lemmikeille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti