8. lokakuuta 2010

Huolta, murhetta ja stressiä linnun sairastelusta

gt öf6 <-- Minnin kirjoituksia :D

Asiaan. Eilen kiinnitin huomion siihen että Minni ei ollut aivan oma, energinen itsensä. Ja myöhemmin päivällä alkoi esiintymään kirkkaan nesteen oksentelua, ja ripulointia. Tässä vaiheessa alkoi myös isännän pää harmaantumaan. Ilta oli jo pitkällä, eikä papukaijoihin erikoistuineita eläinlääkäreitä tavoitettavissa. Illasta lähdinkin sitten töihin, todella epävarmoin fiiliksin.

Aamulla palasin töistä, ja Minni oli entistä nuutuneemman näköinen, ja häkin pohjallakin oli 'uni orren' alla märkä läntti merkkinä oksentelusta. Tässä vaiheessa ei pidä enää aikailla, vaan puhelin kouraan ja konsultoimaan papukaijoihin erikoistunutta lääkäriä.

Lääkäri kyseli neidin oireet, ruokavaliot, oksennuksen ja ulosteen muodon, ja tuli siihen tulokseen että kyseessä on joko tukos tai tulehdus suolistossa. Näinpä lääkäri soitti minulle reseptin apteekkiin ja ei muuta kuin antibioottia prinsessalle.

Ensimmäinen lääkeannos on nyt annettu, pyyhkeen ja pienen kärsivällisyyden avustamana. Isommilta ongelmilta vältyttiin ja nestemäinen antibiootti valahti nokasta neidin vatsaan. Nyt molemmat kaipaavat lepoa, joten Minni kainaloon sohvalle rapsuteltavaksi.

Lisää tekstiä ja mahdollisesti kuvaakin aiheesta tulossa varmaan jo heti huomenissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti