8. maaliskuuta 2011

Huomion puute

Edellisestä kirjoituksesta tulikin tämä aihe yllättäen mieleen joten kirjoitetaas nyt sitten tästä hiukan. Eli kuten edellisessä kirjoituksessa mainitsin, Minnin käytöksestä huomaa jos se ei ole saanut tarpeeksi huomiota ja ulkoilua.

Tämä ilmenee yleensä kuitenkin vain pienenä kiukkuiluna, eli neiti uhittelee purevansa tai ottaa nokalla hiukan kiinni, mutta ei kuitenkaan pure kovaa. Tai sitten pahantekona.. Minni tietää varsin hyvin mitkä asiat ovat kiellettyjen tekemisten listalla, ja ei näitä teekkään muulloin, paitsi silloin kun ei ole hyvä päivä. Ehkä suurin suosikki pahan tekemisestä on lentää olohuoneen kattohalogeenin päälle ja pudotella puiset, irti vedettävät osat alas. Neiti oikein katsoo että varmasti olen huomannut mitä se meinaa, ennen kuin kiskoo osia irti. Yleensä lampusta tulee aika nopeasti lähtö.. Tämä on sellainen tekeminen mikä ilmenee vain jos neiti on kiukkuisella päällä, tai tulossa kiukkuisaksi jos ei saa huomiota.

Eli mitä tästä voi päätellä.. Anna linnullesi sopivissa määrin huomiota niin molemmat osapuolet pysyvät hyvällä päälla ja hermot kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti