12. maaliskuuta 2011

Päivän yhteenveto

Mitäs kaikkea sitä näin vapaapäivänä ehtikään tirpan kanssa touhuamaan.. Noh, Minni nyt ensinnäkin oli tänään tosi hyvänä henkisenä tukena kun siirtelin vanhasta blogista tekstejä tänne näin.. Neiti seurasi kovasti mitä puuhailin ja aina välistä muistutti nokalla varovasti nappaamalla olemassa olostaan, ja siitä että rapsutuksia pitäisi saada.. Siitä saikin ihan hyvää breikkiä koneen naputtamiseen..

Sitten tänään tosiaan tutustuttiin kunnolla tuohon uuteen palikkapeliin.. Siis tuo Dog Smart-aktivointilelu.. Tuntui olevan aivan menestys hankinta kun tykkäsi tuo Minni sillä pelailla pitkät tovit ja moneen otteeseen :)
Veikkaan että jatkossakin  tulee olemaan aikas kovalla käytöllä kun neiti on häkistään poissa :)

Sitten tänään neiti tutustui myös lähemmin hommaamaani keittiön lampun korvikkeeseen.. Alkuun meinasi olla kovinkin jännä mutta tänään sitten uskaltauduttiin jo kunnolla istuskelemaan siinä köydessäkin.. Tosin nyt en sitten tiedä että pelastaako tämä hankintani keittiön lamppua sitten millään tapaa.. Nimittäin Minni hoksasi miten kätevää on siinä köydessä istuessa repiä, riuhto, nakertaa ja heilutella sitä lamppua itseään xDD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti