14. maaliskuuta 2011

Jäätelövaras

Sellainen se on tuo meidän Minni :P Tosin monta muutakin ruokaa on mitä ei saa rauhassa syödä.. Tänään oli vuorossa tosiaan iltaherkkuna jäätelö, lakritsi sellainen. Minni mutusteli keittiön pöydällä kaikessa rauhassa mandariinin palastaan kun laittelin jäätelöä kuppeihin.. Siinä vaiheessa kun neiti tajusi mitä kupeissa on kun pöytään tulin, ei siltä saanut enää hetkenkään rauhaa :D Pääasiassa neiti yritti vierailla minun kipollani, mutta onnea käytiin myös kokeilemassa avokin jäätelökulholla.. Jäätelö ei todellakaan kuulu papukaijan ruokavalioon mutta on meillä kuitenkin pikku maistiaiset aina neidillekkin annettu :)

Yritä siinä sitten puoles pitää :P

3 kommenttia:

  1. Hauskoja kuvia! Itsellä ei ole pahemmin kokemusta linnuista.. Mutta tuli tuosta vasemmassa reunassa olevasta kuvasta, missä Minni katselee kalaa akvaarion päällä (kuvassa riikinkukkokirjoahven?) Niin peilaileeko tuollaiset isot papukaijat itseään peilistä/muista heijastavista pinnoista? Muistan kun joskus eräällä tuttavalla oli neitokakadu, niin se peilaili aina itseään peilistä. Ja suuttui jos sen peilin vei pois.. :P Tosin lopetti heti peilailun, kun sai kaverin. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia :)

    Juu onhan se oskari siellä, pari kappaletta niitä tuolla altaassa onpi :) Eipä tuo Minni paljoa peilin päälle perusta oikeastaan yhtään mitään, ja en oikein viitsi siihen totuuttaakaan niin ei tule tuollaisia suuttumuksia :)

    VastaaPoista
  3. Hauskaa ettö löysin nämä sivut! Itselläni on myös harmaapapukaija, vuoden vanha tyttö :) Teetä ei saa juoda rauhassa kun tyttö yrittää tulla myös hörppimään :D Näitä on kiva lueskella kun on samanlainen söpöläinen itselläkin. Täytyykin heti mennä ostamaan uusia leluja meidän viikarille ;)

    VastaaPoista