7. joulukuuta 2012

Harmaan talouden kuulumisia

Hieman on hiljaiseloa ollut blogin osalta, koska muut kiireet meinaavat taas painaa päälle sen verran ettei ole oikein ehtinyt paneutumaan kirjoittamiseen. Mitään maailmaa mullistavia asioita ei ole täällä päässyt tapahtumaan, mutta jotain uutta on kuitenkin tapahtunut. Muuten arki on ollut varman tasaista peruseloa tämän katon alla.

Mutta tästä uusimmasta tapahtumasta, Minni ei ole aikaisemmin antanut muiden kuin minun rapsuttaa itseään. Tämä johtunee siitä, että neiti ei nuorempana ole päässyt tottumaan muiden rapsutuksiin, mikä on taas johtunut siitä että kukaan kavereistani ei ole uskaltautunut Minniä rapsuttamaan. Usein sillä on tapana pyytää myös vierailta rapsutuksia, mutta tämä on ollut täysin suunnitelmallista vieraiden pompottamista. Tapahtuma etenee yleensä seuraavalla tavalla: Minni pyytää rapsuttamaan ja samalla kallistaa päätään niin että tarjoaa niskaansa. Tässä vaiheessa pari vierasta on astunut ansaan ja meinannut rapsuttaa. Minni tarkkailee koko ajan vieraan sormia, ja kun ne tulevat tarpeeksi lähelle, yrittää tämä napata niistä nokallaan. Tämä on siis ollut tähän asti normaali etenemistapa tälle asialle.Muutama päivä sitten asiaan tuli kuitenkin sen verran muutosta että Minni oli antanut kaverini rapsuttaa hieman itseään häkin verkon lävitse. Eli jotain toivoa on vielä sen suhteen että Minniä saisivat muutkin rapsutella. Pitää kai löytää kavereista ne rohkeimmat joita ei haittaa jos vähän sormilleen saavat ;)



Nyt jatkamme Minnin kanssa vapaapäivän viettoa, eli sohvalla köllöttelyä, television katselua ja rapsutuksia. Pitänee palata tähän rapsutteluasiaan sitten taas kun asiassa edistytään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti