26. marraskuuta 2012

Illan puuhastelut

Itselläni oli tänään aikainen lähtö töihin, joten Minni on saanut viettää koko päivän omassa laadukkaassa seurassaan. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kun pari tuntia sitten saavuin töistä kotiin, oli vastassa iloinen ja ikävöivä pikkulintu. Moottorinokka vain papatti taukoamatta, ja häkin ovi kun aukesi niin neiti löysi nopeasti omalle paikalleen olkapäälle. Niin pitkään se minun seura jaksoikin kiinnostaa, kunnes kaivelin jääkaapista itselleni sapuskaa. Tässä vaiheessa Minnin huomio kiinnittyi oikeastaan vain pöydän antimiin. Joutui siinä sitten antamaan likalle rahkapurkin loppupuhdistukseen.


Itseni kun olin saanut ruokittua, oli aika antaa Minnille illan tuoreruoat. Tänään iltapalaksi olikin tarjolla omenaa jonka perässä neiti, ihme kyllä, painui häkkiin samantien aterioimaan. Ja miksi tämä nyt on niin ihme? Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Minni menee tuoreruokien perässä suoraan häkkiin. Ja siis lintuhan on ollut minulla jo reilu kaksi vuotta. Omenoista hävisikin puolet yhdeltä istumalta, vaikka asian tarkastettuani huomasin puolesta puolet olevan häkin lattialla pikku silppuna.


Edellä mainuttujen tekemisten jälkeen aikaa on kulutettu perustemppuja kertaamalla, rapsutusten parissa ja blogitekstiä suunnitellessa. Ja loppuillan ohjelma tuskin tästä kummemmaksi muuttuu. Minni ja Miika kuittaa! :P 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti