27. lokakuuta 2012

Blenderi ilman kantta

Tämä on äärimmäisen hyvä vertauskuva siitä, mitä on asua papukaijan kanssa samassa taloudessa. Lauantain ja vapaapäivän kunniaksi kaivoin imurin siivouskaapista, ja ajattelin vähän imuroida enimpiä Minnin sotkuja kämpästä pois. Olohuoneen puolen kun olin imuroinut niin siirryin eteisen puolelle. En minuuttia kauempaa ehtinyt eteisen puolella olemaan, kun olohuoneen puolelta kuului jo siementen lentelyn kaltaista ääntä. Eteinen kun oli hoideltu niin palasin olohuoneen puolelle tarkastelemaan äänen syntyperää. Arveluni oli osunut aivan oikeaan, häkin ympäristössä oli puoli kourallista siemeniä pitkin lattioita. Minni itse oli tässä vaiheessa jo häkin oven päällä tyytyväisenä nakertelemassa pähkinää, minkä se oli todennäköisesti ruokakupistaan vaivalla etsinyt. Saattaahan tuo olla, että minulta oli jäänyt pari siementä imuroinnin jäljiltä lattialle, ja Minni kertoi sen tuollaisella 'armeijatyylillä': "Tuohon jäi vielä pas***" :D Joten uusi kierros häkin edustalla osoittautui tarpeelliseksi.


Eikä tässä vielä kaikki! Minnillä on taipumus sottaiseen syömiseen. Kuivaruoka (siemenet tms.) syödään yleensä ihan siivosti, mutta jos ruoka on kosteaa niin ruokailutapa muuttuu selvästi. Aivan sama onko kostea ruoka sitten jokin hedelmä, puuroa, vihanneksia tai vastaavaa. Jokaisen nokallisen  jälkeen päätä pitää ravistaa puolelta toiselle. Tämä tarkoittaa sitä että tämä kostea, ja pintoihin hyvin tarttuva ruoka lentelee sinne tänne. Aika ajoin Minnin häkin takana oleva seinä pitää pyyhkiä, kun se kirjaimellisesti näyttää siltä, että blenderiä olisi käytetty seinän vieressä täydessä vihanneslastissa.


1 kommentti:

  1. hahah tuttua hommaa :D meillä vaa toi oven lasi näyttää siltä et 10päinen kakaralauma olis käyny pyyhkimässä nassusa siihe :D

    VastaaPoista