16. lokakuuta 2012

Ramppikuumetta(ko?)

Tätä olen useaan otteeseen miettinyt Minnin kohdalla, että tästäkö on kyse. Siinä vaiheessa kun neidin sanaisen arkun kansi on sepposen selällään ja juttua lentää, niin arkku yleensä pamahtaa kiinni tasan siinä vaiheessa kun kamera kaivetaan esille. Sen jälkeen tulee normaalisti vain varovaista viheltelyä ja epämääräisiä ääniä, kunnes kamera laitetaan pois ja uskaltaa taas höpötellä kunnolla. Tätä ei ole tapahtunut vain kerran tai kaksi, vaan tämä on ihan tuttu ilmiö. Olen myös kuullut muiltakin papukaijojen omistajilta kyseisestä käyttäytymisestä.

Onko kyseessä sitten tarkoituksen mukainen hiljeneminen ettei omistaja saa mukavaa kuvamateriaalia näytettäväksi kavereilleen? Vaiko ramppikuume? Sitä en tiedä. Minnistä on videomateriaali kuvattu reilun  parin vuoden aikana varmaan useita tunteja, mutta sellaista pätkää missä neiti höpöttelee avoimesti on kokonaismäärään nähden hyvin vähän.

Alla olevassa pätkässä ilmenee oikein hyvin se, mitä tällä hiljenemisellä tarkoitan. Ennen kuin kaivoin kameran esille niin Minni antoi kuulua ilmoille suurimman osan sanavarastostaan. Kyseltiin rapsutusten ja suukkojen perään, huudeltiin naapurin koiran nimeä ja haukuttiin perään etc. Mutta siinä vaiheessa kun kaivoin kännykän esille, että saisi ikuistettua tätä riemukasta höpöttelyä, niin kävi seuraavanlaisesti.


Siinä ei paljoa neiti puhua pukahtanut, vaan löysi selvästi paljon mielenkiintoisempaa tekemistä. Seuraavassa sitten pätkä, minkä olen onnistunut kuvaamaan niin ettei Minni ole kamerasta välittänyt.



Juttua riitti huomattavasti enemmän tuossa pätkässä ;)




1 kommentti:

  1. Jännä lukea ja katsoa näitä pätkiä ym, ihan kun kattois omaa lokkia... niin sama mutta niin eri kuitenkin :D Kameran ku saa käteen mennään ihan hiljaseks ja aletaan sukimaan tai sanotaan tosi varovasti jotain hämärää :D tai sit toinen on et mennään johonkin piiloon huutelee hiljaa ettei saa kuvaa eikä kuule mitään :D ja musta oli outoa ku minni pelkäs sitä uutta lelua ku nii rohkee tyttö yleensä :D meillä kaikki uudet ja uudet vanhat lelut on pelottavia :D

    VastaaPoista