19. lokakuuta 2012

Minnin monologi: 4 minuuttia papukaijan seurassa

Nyt saa tämä blogin päivittely tältä päivää riittää, joten laitetaampa lopuksi 4 minuutin tiivistelmä siitä, mitä meno täällä on parhaillaan koko päivän...  Joten hyvää viikonloppua kaikille :)








13 kommenttia:

  1. Siis KUORSAAKO se tuossa n. kahden minuutin kohdalla? :D

    VastaaPoista
  2. Kyllä! En tosin tajua mistä on moisen oppinut kun itsehän en kuorsaa :P

    VastaaPoista
  3. Varmaan ohuet seinät ja kuuluu naapurista... ;)

    VastaaPoista
  4. Juu jotenkin näin sen on kyllä täytynyt mennä :P

    VastaaPoista
  5. Mä kelasin kans et kuorsaako se :D
    Puhuit muuten esittely-osiossa "yhden ihmisen linnusta", mitens tämä tilanne käy jos on perheessä useimpia henkilöitä? Ovatko siis kiintyneitä juuri siihen yhteen tiettyyn vai melkeinpä tasapuolisesti kaikkiin. Ei varmasti kyllä tasapuolisesti, mutta kuitenkin! :D Onko ikinä mustasukkainen jne?

    VastaaPoista
  6. Kyllä se niin noiden kanssa menee, mitä olen kuullut ja itse huomannut, että harmaat kiintyvät yhteen henkilöön enempi jota pitävät omana ihmisenään. Muut perheenjäsenet eivät sitten ole niin 'tärkeitä' tälle linnulle, mutta saavat kuitenkin lintua käsitellä :) Samaa olen huomannut myös muissakin papukaijoissa.

    VastaaPoista
  7. Niin juu.. ja on mustasukkainen kyllä... oman osuutensa tästä mustasukkaisuudesta on saanut myös esimerkiksi kännykkä jonka liiallisesta käytöstä Minni ottaa itseensä ja kohdistaa sen vihan sit yleensä siihen puhelimeen... :D

    VastaaPoista
  8. Hahhah, ehkei papukaija sovikkaa mulle, tuhois heti mun tietokoneen! :D

    VastaaPoista
  9. Kannattaa ainakin kehitellä linnulle siinä vaiheessa yllin kyllin tekemistä :P

    VastaaPoista
  10. Hehe, no onneks se linnun hankkiminen on ajankohtaista vasta ehkä sitten kun saa oman asunnon ja tulee muutakin tekemistä kun koneella istumista. ;D

    VastaaPoista
  11. No mutta siinähän sitä tekemistä tulee kummasti lisää kun linnun kanssa kuitenkin vietettävä useampi tunti päivässä ;)

    VastaaPoista
  12. Mitä tää nokan hierominen tuohon sohvaan/muuhun pintaan tarkottaa? Minni heiluttaa nokkaansa tossa alapuolella. Liekkö vaan koittaa saada jotain ääntä aikaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Papukaijat hankaavat nokkaansa usein eri pintoja vasten. Yleisin syy tähän on nokan kuluttaminen. Papukaijat eivät saa nokkaa pysymään muuten lyhyenä, kuin hankaamalla sitä oksia tai muita pintoja vasten. Myös kovien kohteiden, kuten puun ja pähkinöiden pureskelu pitää nokan kasvun aisoissa. Toinen yleinen syy hangata nokkaa on sen puhdistaminen.

      Tässä videossa tuo nokan hankaaminen Minnin osalta on luettavissa ihan puhtaasti johtuvan ärtymyksestä. Ja tämän ärtymyksen aiheuttaa puhelin jolla tuo video on kuvattu. Minni ei yksinkertaisesti vain pidä minun puhelimesta ;D Tässä yksi hyvä esimerkki siitä ärtymyksestä.

      http://www.youtube.com/watch?v=wdVvzn9iugo

      Poista