10. lokakuuta 2012

Papukaijan omistaja + Toys"R"Us =

Tämä yhdistelmä nyt ei tiedä mitään muuta kuin Minnille uusia leluja. Tai no tässä tapauksessa yksi lelu. Tuossa kun töistä pääsin ja ajelin Toys"R"Us:n ohi ja näin isot mainoskyltit pihassa missä luki:  "varastomyynti". Ensimmäisenä mieleeni tuli ajatus, että nyt käyn katsomassa millainen lelutarjonta tuolla on papukaijan omistajan näkökulmasta. Joten auto parkkiin ja leluja katselemaan.

Ovesta kun sisälle pääsin, ajattelin heti että tässä taitaa vierähtää hetki jos toinenkin. Oli hyllyä hyllyn perään ja sekalaisia tavarakasoja niiden välissä. Mielessäni oli kuitenkin selvä ajatus asiasta, että puuleluja tässä nyt etsitään. Hetken siinä sain hyllyjen välikköjä kierrellä, kunnes vihdoin ja viimein löytyi se ainoa oikea välikkö. Jopa yksi kokonainen hyllyllinen erilaisia puuleluja. Tovin olin leluja jo ehtinyt siinä hypistelemään, ja kerennyt valitsemaan pari erilaista vaihtoehtoa ostoslistalle, kun paikalle saapui noin 3-kymppinen naismyyjä tarjoamaan apuaan:

- Päivää. Voisinko olla jotenkin avuksi?
- Kiitoksia, mutta eiköhän tää tästä omin voimin onnistu kun löyty tää oikea hylly.

En sen enempää tähän myyjään huomiota kiinnittänyt, vaan jatkoin tavaroiden pyörittelemistä käsissä. Kauaa en ehtinyt leluja näpeissäni pyörittelemään kun tämä samainen naismyyjä pääsi taas ääneen:

- Tämä tuote on ollut tosi suosittu, paljon on myyty.. ja on useampi asiakaskin kehunut.
- Hmm ok.....
- Ja tässä toinen oikein kiva tuote mikä on ollut suosittu (myyjä piti käsissään puista xylofonia)
- Minkäs ikäinen lapsi teillä on?? Nää puiset lelut on kyllä ollu tosi suosittuja ihan tuollaisten 0-4 vuotiaiden leluina..
- Reilu kolme vuotiashan tuo on, tosin se on papukaija...

Jo hetken pienen luulin että myyjä heittää vielä kysymyksellä, kun ehti suunsa avaamaan, mutta jäi sitten pariksi sekunniksi monttu auki jähmettyneenä seisomaan. Tulin samalla siihen tulokseen että ihminen voi todellakin punastua jopa kahdessa sekunnissa :D Tämän jälkeen myyjä otti jalat alleen ja poistui mitään sanomatta takavasemmalle. Mikähän sille mahtoi nyt tulla? ;)



Siinä se sitten olisi, Minnin tuorein lelu, ja samalla ensimmäinen lelu mihin neiti ei ole koskenut ensimmäisen tunnin sisällä. Normaalisti uudet lelut on otettu miltei heti käsittelyyn, mutta tuo nyt taitaa olla sen verran pelottava hökötys että sitä on nyt tunnin verran tarkasteltu sopivan turvallisen etäisyyden päästä. Pitänee ottaa tuo nenän eteen itselle ja leikkiä menemään niin eiköhän tuo Minnikin uskallaudu siihen koskemaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti